Garantie

Wij zijn geen Bovag aangesloten bedrijf, omdat wij geen garagebedrijf zijn. Bovag garantie mag pas worden gegeven bij occasions vanaf €4500,- euro en daar betaalt u al gauw rond de €1000,- euro extra voor, dit gaat meestal i.c.m. verplichte afleveringskosten.

Omdat wij u toch graag een stukje zekerheid willen bieden, bieden wij de mogelijkheid om 3 maanden “Zekerheidsgarantie” bij te kopen, bij aankoop van al onze occasions met een aanschafprijs boven de €2500,- euro, niet ouder dan 10 jaar en met een kilometerstand niet hoger dan 150.000 km.

 

3 maanden Zekerheidsgarantie voor €495,- euro

 (tot maximaal 7.500 km).

 Hiervoor krijgt u;

*  Minimaal 10 maanden APK
*  Een kleine-onderhoudsbeurt (olie+filter)
*  Algehele controle o.a. remmen/banden/uitlaat/ophanging
*  Vloeistoffen-controle en afgevuld
*  Garantie op de motor en versnellingsbak
*  50/50 Garantie op de overige componenten
*  Minimaal 10 liter brandstof
*  Reiniging in-en exterieur
*  Inclusief RDW-tenaamstellingskosten van uw nieuwe auto
 

Garantie is eventueel uitbreidbaar i.c.m. een grote-onderhoudsbeurt, vraag naar de mogelijkheden.

Gezien onze vaak scherpe-internetprijzen en de daarbij geringe marges kunnen wij nu eenmaal niet geheel voor het risico staan dat er onverwacht mankementen en/of defecten kunnen optreden bij een tweedehands occasion, vandaar dat u voor dit risico extra zult moeten betalen.

De intentie is dan ook onze occasions zo zorgvuldig mogelijk af te leveren, kiest u niet voor Zekerheidsgarantie dan kunt u alsnog gebruik maken van onze standaard “1 jaar service”, hiervoor krijgt u bij eventueel onverwachte mankementen en/of defecten de noodzakelijk te vervangen onderdelen tegen kostprijs geleverd en kunnen wij deze tegen een kleine vergoeding voor u vervangen.

Garantie en/of Service is alleen mogelijk bij betaling van de vraagprijs!

LET OP!!! Occasions die wij adverteren onder de noemer “Inruilkoopje!” zijn auto’s die wij voor lage handelsprijzen verkopen, daar gelden bij aankoop door particulieren dezelfde voorwaarden als aan (export) en/of handelaren “Geen garantie mogelijkheid”.