Ons bedrijf!

Allereerst bedankt voor uw bezoek op onze website
Met deze informatie willen wij u graag kennis laten maken met ons bedrijf.

Wij bestaan inmiddels ruim 23 jaar, met meer dan 30 jaar ervaring in de autobranche zijn wij dan ook een betrouwbaar adres voor alle bekenden met ons bedrijf, transparant en met een no-nonsens mentaliteit. Bij ons treft u geen grote hoeveelheid occasions aan, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Omdat wij u graag een zorgvuldig gecontroleerde auto willen verkopen zullen wij helaas niet altijd de goedkoopste op internet kunnen zijn, uit eigen ervaring sprekende “goedkoop is vaak duurkoop“. Meestal is het dan ook appels met peren vergelijken, niet alleen het in-en exterieur is essentieel, maar ook zeker de kilometerstand, uitvoering, opties en tevens de staat van onderhoud is prijs bepalend.

Werkwijze
Wegens regelmatige afwezigheid hanteren wij geen vaste openingstijden en werken bij voorkeur op afspraak. Wij zijn 7 dagen per week van 9.00 tot 21.00 uur telefonisch of via WhatsApp bereikbaar, in principe kunt u bij ons 7 dagen per week een auto aankopen, (hoewel wij normaliter voor proefritten zondags gesloten zijn). Wij kunnen (24/7 per week) uw aangekochte auto tenaamstellen en uw eventuele inruilauto vrijwaren. Ook doordeweeks s’avonds is een bezichtiging en/of proefrit mogelijk  (Uitsluitend op afspraak).

Uw auto inruilen?
Zelf uw auto verkopen heeft zo zijn voor en nadelen, soms krijgt u net een wat hogere prijs voor uw auto, nadeel is wel dat de verkoop vaak langer kan duren, kosten en tijd met zich meebrengt en niet altijd even soepeltjes verloopt, tevens zit u vaak even zonder vervoer en is het nog maar de vraag of de auto die u op het oog had nog wel te koop is. Inruil is meestal wel mogelijk maar uitsluitend op basis van handelswaarde. Met onze vaste internet-prijzen inclusief de reeds gemaakte afleveringskosten, houden wij er dan ook geen rekening mee of u wel of geen auto inruilt.

Wat is de Handelswaarde?
De handelswaarde is de prijs die u auto in het slechtste geval zal opbrengen, vanzelfsprekend moeten we de inruilprijs makkelijk en niet moeilijk kunnen terug krijgen, we lopen immers 2x risico en moeten vaak 2x kosten maken. Veelal worden inruilauto’s weer doorverkocht aan collega autobedrijven/handelaren die er immers ook wat aan zullen moeten verdienen. Bij de te bepalen inruilprijs word uiteraard gekeken naar de kilometerstand, opties, apk, eventuele schades en/of gebreken van uw in te ruilen auto, ook wordt er rekenschap gehouden of er kosten gemaakt moeten worden alvorens uw auto weer door te kunnen verkopen, denk aan o.a. APK-kosten, schoonmaakkosten en advertentiekosten, daarbij dragen wij ook de eindverantwoordelijkheid bij wederverkoop. Tevens wordt vaak vergeten dat er zowel omzet 21% als inkomstenbelasting minimaal 37% betaald dient te worden over de bruto-winst. Na aftrek van al deze kosten spreken we pas over een netto-winst, welke dan ook een stuk lager ligt dan klanten zich vaak zullen realiseren.

Geïmporteerde of Nederlandse auto’s?
Wij kopen vrijwel uitsluitend Nederlands geleverde auto’s met aantoonbare kilometerstanden. Uiteraard ruilen wij soms ook geïmporteerde auto’s in, deze worden veelal onder de marktwaarde weer door verkocht, dus houdt u er rekening mee dat wij voor geïmporteerde auto’s ook minder inruil geven, aangezien wij deze auto’s weer aan de handel zullen moeten proberen door te verkopen. Waarom kopen/verkopen wij liever geen geïmporteerde auto’s meer? Uit de statistieken blijkt dat bijna 50% van de geïmporteerde auto’s een schade-verleden of dan wel de kilometerstanden zijn teruggedraaid of zelfs beide. Tevens wordt er fraude gepleegd met onderhoudsboekjes en keuringsrapporten, dit zult u dan ook voor lief moeten nemen bij de aanschaf van een geïmporteerde auto, die opvallend vaak met lagere kilometerstanden en veelal stukken goedkoper worden aangeboden op internet. Het is dan ook verstandig deze auto’s te controleren aan de hand van het kenteken of chassisnummer uit het afkomstige land, dit kan bijvoorbeeld bij carfax.nl, ook bij het rdw.nl en autoverleden.nl kunt u veel informatie inzien.

Wij zijn een RDW erkend bedrijf en tevens aangesloten bij de Bovag-branchorganisatie. 

Onze occasions
•  Zijn standaard voorzien van een BOVAG 40-Puntencheck.
•  Hebben minimaal 6 maanden of een nieuwe APK.
•  Zijn van binnen en buiten gereinigd.
•  Hebben een logisch verklaarbare kilometerstand en worden geleverd met een RDW/NAP-tellerrapport.
•  Staan rijklaar inclusief de reeds gemaakt Rijklaarskosten en kunnen direct worden meegenomen.

Leasen of financieren?
Wij zijn aangesloten bij één van de grotere lease/financierings-maatschappijen in Nederland DTC-LEASE.NL

Hier, of bovenaan de web-page kunt u klikken op FINANCIEREN en kunt u zien welke van onze occasions de mogelijkheid hebben om geleased of dan wel gefinancierd te worden, tevens kunt u hier direct een aanvraag indienen.

Bel vrijblijvend met DTC-lease Tel: 030-760 5000 en vraag naar de mogelijkheden, vaak heeft u dezelfde dag nog antwoord. Bij goedkeuring zullen zij direct contact met ons opnemen en zal de aanvraag verder worden afgehandeld. Bij zakelijk-financieringen kunt u veelal binnen 2 tot 3 werkdagen al over uw aangekochte auto beschikken, bij privé-financieringen kan hier wel ruim een week overheen gaan, mede afhankelijk van de snelheid van de door u aan te leveren gegevens en verwerking hiervan. Bij een privé financiering is ons advies dan ook om eerst uw eigen bank te raadplegen voor eventuele mogelijkheden, dit gaat vaak veel sneller doordat zij direct inzage hebben in uw financiële situatie, daarbij zijn vaak de rentetarieven ook een stuk lager. 

Tot slot
Met onze vaak concurrerende internet-prijzen en soms snel wisselende voorraad kunnen wij helaas geen auto’s vasthouden, uiteraard reserveren wij de auto wel na een telefonische afspraak op de dag van komst. Ter plaatse bij een aanbetaling van minimaal 10% van de aankoopsom krijgt u 7 dagen de tijd het gehele bedrag te betalen en uw auto op te halen.

Betaling
Bij ons kunt u pinnen met uw pinpas (Maestro en V PAY), uiteraard kunt u ook contant betalen. De auto gaat uitsluitend mee bij een volledige betaling, wij verkopen zelf geen auto’s op afbetaling.

Aan onze internetsite kunnen geen rechten worden ontleend, onder voorbehoud van publicatie fouten.

Klanten beoordelen ons met 4.8 sterren

  2000 - 2024  Copyright © JH auto's