Ons bedrijf!

Ons bedrijf

Onze Handelsonderneming JH Auto’s bestaat inmiddels ruim 18 jaar, wij zijn dan ook een betrouwbaar adres voor alle bekenden met ons bedrijf, transparant en met een no-nonsens mentaliteit. Bij ons geen grote hoeveelheid occasions, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Door ons vaak scherp in-en verkoopbeleid verkopen wij tevens auto’s aan zowel autobedrijven, handelaren als particulieren.

Tevens kopen en verkopen wij zorgvuldig geselecteerde import-auto’s (uitsluitend met een complete onderhoudshistorie en aantoonbare kilometerstanden), Nederlandse auto’s zijn immers altijd voorzien van een Nationale Auto Pas, waardoor de kilometerhistorie kan worden aangetoond. 

Wij zijn een RDW erkend bedrijf en aangesloten bij de Nationale Auto Pas, Mobilox en GGG-garantie occasions. Al onze occasions hebben een “logisch” verklaarbare kilometerstand. Wij letten vooral op de prijs-kwaliteit verhouding, tevens staan we voor een goed advies.

Service
Bij betaling van de vraagprijs bieden wij *standaard 1 jaar service, dit houdt in dat eventuele gebreken zo goedkoop mogelijk zullen worden opgelost en onderdelen tegen kostprijs worden geleverd. U dient er wel rekenschap mee te houden dat het geen nieuwe auto’s zijn.

Met onze concurrerende internet-prijzen en vaak snel wisselende voorraad kunnen wij helaas geen auto’s vasthouden, uiteraard reserveren wij de auto wel na een telefonische afspraak op de dag van vertrek. Ter plaatse bij een aanbetaling van minimaal 10% van de aankoopsom krijgt u 3 dagen de tijd het gehele bedrag te betalen en uw auto op te halen.

Werkwijze
* Vrijwel al onze auto’s zijn voorzien van een lange of nieuwe APK keuring.
* Zijn zorgvuldig nagekeken en alle vloeistoffen zijn gecontroleerd.
* APK’s en reparaties worden veelal uitbesteed aan de daarvoor aangewezen vakmensen.
* Eventuele gebreken en/of adviespunten voor zover bekent worden vermeld.
* Wij berekenen geen afleveringskosten, al onze auto’s staan rijklaar en kunnen direct worden meegenomen.
* Bij al onze auto’s krijgt u een Nationale Auto Pas.
* Wij geven eerlijke inruilprijzen.
* Wij staan voor een snelle afwikkeling, goede service en advies.

Wegens regelmatige afwezigheid, hanteren wij geen openingstijden en werken bij voorkeur op afspraak. Bij ons kunt u 7 dagen per week een auto aankopen, ook ’s avonds! (Wel kunt u de auto’s ten alle tijden bezichtigen bij onze vestiging).

Tevens kunnen wij zelf (24/7 per week) uw eventuele inruilauto vrijwaren en tegen betaling van €10,- euro de door u aangekochte auto tenaamstellen.

Een bezichtiging ’s avonds en/of aankoop op zondag is mogelijk! (Uitsluitend op afspraak).

Uw auto inruilen?
Zelf uw auto verkopen heeft zo zijn voor en nadelen, soms krijgt u net een wat hogere prijs voor uw auto, nadeel is wel dat de verkoop vaak langer kan duren, kosten en tijd met zich meebrengt en niet altijd even soepeltjes verloopt, tevens zit u vaak even zonder vervoer en is het nog maar de vraag of de auto die u op het oog had nog wel te koop is.

Met onze vaak vaste scherpe internet-prijzen houden wij er dan ook geen rekening mee of u wel of geen auto inruilt.

Inruilen van uw huidige auto is vrijwel altijd mogelijk, wel moet u er rekenschap mee houden dat wij uitgaan van de minimale handelswaarde, uiteraard gekeken naar de kilometerstand, eventuele schades en/of gebreken van uw in ruilen auto. Ook moet u er rekenschap mee houden dat wij vaak kosten moeten maken alvorens uw auto weer door te kunnen verkopen, denk aan o.a. APK-kosten, schoonmaakkosten en advertentiekosten.

Leasen//financieren
Wij zijn aangesloten bij één van de grote lease-maatschappijen in Nederland INLEASEAUTOS.NL.

Bovenaan de web-page kunt u klikken op de *LEASE VOORRAAD hier kunt u zien welke van onze occasions de mogelijkheid bieden om geleased te worden, tevens kunt u hier direct een aanvraag indienen. Leasen is pas mogelijk bij occasions die niet ouder zijn dan 10 jaar en bij een aankoopbedrag van minimaal €4000,- euro.

Een occasion ouder dan 10 jaar en met een aankoopbedrag onder de €4000,- euro kunt u financieren in de vorm van een persoonlijke-lening, dit is al mogelijk bij een aankoopbedrag vanaf €2500,- euro.

Bel met INLEASEAUTOS.NL Tel: 053-4304117 en vraag naar de mogelijkheden, vaak heeft u dezelfde dag nog antwoord. Bij goedkeuring zullen zij direct contact met ons opnemen en zal de aanvraag verder worden afgehandeld. Veelal kunt u binnen 2 werkdagen al over uw aangekochte auto beschikken.

Betaling
Bij ons kunt u pinnen met uw pinpas (Maestro en V PAY), uiteraard kunt u ook contant betalen. De auto gaat uitsluitend mee bij een volledige betaling, wij verkopen zelf geen auto’s op afbetaling.

Aan onze internetsite kunnen geen rechten worden ontleend, onder voorbehoud van publicatie fouten.