Ons bedrijf!

Welkom op onze website

Ons bedrijf bestaat inmiddels bijna 20 jaar, met meer dan 25 jaar ervaring in de autobranche zijn wij dan ook een betrouwbaar adres voor alle bekenden met ons bedrijf, transparant en met een no-nonsens mentaliteit. Bij ons treft u geen grote hoeveelheid occasions aan, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Omdat wij u graag een zorgvuldig gecontroleerde en betrouwbare auto willen verkopen zullen wij helaas niet altijd de goedkoopste op internet kunnen zijn, uit eigen ervaring sprekende “goedkoop is vaak duurkoop“. Meestal is het dan ook appels met peren vergelijken, niet alleen het in-en exterieur is essentieel, maar ook zeker de kilometerstand, uitvoering, opties en tevens de staat van onderhoud is prijs bepalend.

Wij kopen en verkopen uitsluitend Nederlands geleverde auto’s met aantoonbare kilometerstanden, inclusief een NAP-Certificaat. Uiteraard ruilen wij soms ook import-auto’s in, deze worden veelal onder de marktwaarde weer door verkocht, dus houdt u er rekening mee dat wij voor import-auto’s ook minder inruil geven, aangezien wij deze auto’s weer aan de handel zullen moeten doorverkopen.

LET OP! Waarom kopen wij geen geïmporteerde auto’s meer? vaak hebben deze auto’s een schade-verleden of dan wel zijn de kilometerstanden teruggedraaid, tevens wordt er fraude gepleegd met onderhoudsboekjes en keuringsrapporten, dit zult u dan ook voor lief moeten nemen bij de aanschaf van een geïmporteerde auto, die veelal stukken goedkoper worden aangeboden op internet. Het is dan ook verstandig deze auto’s eerst na te trekken aan de hand van het kenteken of chassisnummer uit het afkomstige land, dit kan bijvoorbeeld bij CARFAX.NL

Wij zijn een RDW erkend bedrijf en aangesloten bij de Nationale Auto Pas, Mobilox en GGG-garantie occasions. Al onze occasions hebben een “logisch” verklaarbare kilometerstand. Wij letten vooral op de prijs-kwaliteit verhouding, tevens staan we voor een goed advies.

Service
Bij ons krijgt u standaard *1 jaar service, dit houdt in dat eventuele gebreken zo goedkoop mogelijk zullen worden opgelost, de onderdelen tegen kostprijs worden geleverd en tegen een gereduceerd tarief kunnen worden gemonteerd. U dient er wel rekenschap mee te houden dat het geen nieuwe auto’s zijn.

 

Met onze concurrerende internet-prijzen en vaak snel wisselende voorraad kunnen wij helaas geen auto’s vasthouden, uiteraard reserveren wij de auto wel na een telefonische afspraak op de dag van vertrek. Ter plaatse bij een aanbetaling van minimaal 10% van de aankoopsom krijgt u 7 dagen de tijd het gehele bedrag te betalen en uw auto op te halen.

 

 

Onze occasions
• Zijn zorgvuldig gecontroleerd en alle vloeistoffen zijn afgevuld.
• Zijn voorzien van een lange of nieuwe APK-keuring, eventuele gebreken worden hersteld en adviespunten voor zover bekent worden bij de aankoop vermeld.
• Zijn van binnen en buiten gereinigd en zo nodig gerestyled (uitdeuken zonder spuiten).
• Staan rijklaar zonder bijkomende afleveringskosten en kunnen direct worden meegenomen.
• Hebben een logisch verklaarbare kilometerstand met een Nationale Auto Pas.

Wegens regelmatige afwezigheid, hanteren wij geen openingstijden en werken bij voorkeur op afspraak. Bij ons kunt u 7 dagen per week een auto aankopen, ook ’s avonds! (Wel kunt u de auto’s ten alle tijden bezichtigen bij onze vestiging).

Tevens kunnen wij zelf (24/7 per week) uw eventuele inruilauto vrijwaren en tegen betaling van €10,- euro de door u aangekochte auto tenaamstellen.

Een bezichtiging ’s avonds en/of aankoop op zondag is mogelijk! (Uitsluitend op afspraak).

 

Uw auto inruilen?
Zelf uw auto verkopen heeft zo zijn voor en nadelen, soms krijgt u net een wat hogere prijs voor uw auto, nadeel is wel dat de verkoop vaak langer kan duren, kosten en tijd met zich meebrengt en niet altijd even soepeltjes verloopt, tevens zit u vaak even zonder vervoer en is het nog maar de vraag of de auto die u op het oog had nog wel te koop is.

Met onze vaak vaste scherpe internet-prijzen houden wij er dan ook geen rekening mee of u wel of geen auto inruilt.

Inruilen van uw huidige auto is vrijwel altijd mogelijk, wel moet u er rekenschap mee houden dat wij uitgaan van de minimale handelswaarde, uiteraard gekeken naar de kilometerstand, eventuele schades en/of gebreken van uw in te ruilen auto. Ook moet u er rekenschap mee houden dat wij vaak kosten moeten maken alvorens uw auto weer door te kunnen verkopen, denk aan o.a. APK-kosten, schoonmaakkosten en advertentiekosten, daarbij dragen wij ook de eindverantwoordelijkheid bij wederverkoop.

 

Leasen/financieren
Wij zijn aangesloten bij één van de grote lease/financierings-maatschappijen in Nederland DTC-LEASE.NL

Hier, of bovenaan de web-page kunt u klikken op FINANCIEREN en kunt u zien welke van onze occasions de mogelijkheid hebben om geleased of dan wel gefinancierd te worden, tevens kunt u hier direct een aanvraag indienen.

Bel met DTC-lease Tel: 030-760 5000 en vraag naar de mogelijkheden, vaak heeft u dezelfde dag nog antwoord. Bij goedkeuring zullen zij direct contact met ons opnemen en zal de aanvraag verder worden afgehandeld. Bij zakelijk-financieringen kunt u veelal binnen 2 werkdagen al over uw aangekochte auto beschikken, bij privé-financieringen kan hier een week overheen gaan, mede afhankelijk van de snelheid van de door u aan te leveren gegevens en verwerking hiervan.

 

Betaling
Bij ons kunt u pinnen met uw pinpas (Maestro en V PAY), uiteraard kunt u ook contant betalen. De auto gaat uitsluitend mee bij een volledige betaling, wij verkopen zelf geen auto’s op afbetaling.

 

Aan onze internetsite kunnen geen rechten worden ontleend, onder voorbehoud van publicatie fouten.

U kunt ons ook vinden op!

  Copyright © 2018  JH auto’s